Vikingsoda - Kolsyrepatron - Påfyllning

Vikingsoda - Kolsyrepatron - Påfyllning

Vikingsoda Kolsyrepatron Påfyllning

Det går att byta både AGA -och Sodastreamtuber mot Vikingsoda.

Kolsyrepatronen är tillverkad av aluminium med tillhörande säkerhetsventil. Alla kolsyrepatroner fylls med 425g CO2 av livsmedelskvalitet. Vår moderna produktion tömmer, rengör och fyller våra patroner. Kolsyrepatronen passar i alla kolsyremaskiner som finns att köpa nu.

– Återfyllda kolsyrepatroner cirkulerar på marknaden. När du byter in din tomma patron mot en återfylld, betalar du enbart för fyllningen.

Först med storskalig återfyllning i Sverige

När vår anläggning för återfyllning av kolsyrepatroner togs i drift den 1 oktober 2009 innebar det att svenska butiker för första gången kunde skicka alla märken av kolsyrepatroner till ett och samma ställe – i Sverige. Tidigare var de tvungna att sortera patronerna och skicka till respektive tillverkare som sedan transporterade dem till Tyskland för fyllning. Många och långa transporter helt i onödan. På så sätt har Vikingsoda bidragit till att onödiga transportmil försvunnit, och bidrar till en positiv miljöeffekt.

Bakgrund

Sodamagic AB är ett svenskägt företag som äger och distribuerar produkter med varumärket Vikingsoda. Verksamheten består i att, på återförsäljares uppdrag, återfylla tömda kolsyrepatroner samt att sälja och distribuera kolsyremaskiner och tillbehör till dessa. Vi finns i Upplands Väsby, 2 mil norr om Stockholm

Pris: 59 kr