HÖGTRYCKSTVÄTT M.ALTANTVÄTT K3 CAR&HOME 120BAR

HÖGTRYCKSTVÄTT M.ALTANTVÄTT K3 CAR&HOME 120BAR

HÖGTRYCKSTVÄTT M.ALTANTVÄTT K3 CAR&HOME 120BAR

Högtryckstvätten som hör till Kärchers mest omtyckta produkter! Med den praktiska och lättmanövrerade högtryckstvätten kommer du enkelt åt att rengöra nedsmutsade ytor såväl inomhus som utomhus - eller ut- och invändigt i bilen! Med den steglösa tryckregleringen behöver du inte byta spolrör mellan tvätt med rengöringsmedel och högtryckstvätt, istället vrider du bara för att ställa in önska tryck.
Sitter smutsen riktigt hårt? Använd det medföljande rotorjetmunstycket, som med hjälp av roterande jetstrålar tar bort även de svåraste fläckarna. För att ytterligare förlänga arbetsradien medföljer även en 6 meter lång högtrycksslang – perfekt vid rengöring av större ytor!
Behöver du ge utomhusdörrarna en omgång, men inte vill bli nedstänkt, så monterar du helt enkelt fast Altantvätt T-races T 50 – lika enkel och smidig på såväl vertikala ytor som på horisontella.
När du köper din högtryckstvätt K3 CAR & HOME T50 hos Bolist så medföljer även en praktisk tvättborste, som du med fördel kan använda till exempelvis båten och ett smidigt skummunstycke för rengöring av det mesta mellan sten och motorcyklar. Ett koncentrerat rengöringsmedel (Altan & Bil), som ger upp till 5 liter, medföljer också.
Ett komplett kit!
TILLBEHÖR
VarioPower spolrör.
Rotojetmunstycke.
Högtrycksslang 6 m.
Altantvätt T-racer T 50.
Tvättborste + Skummunstycke.
Rengöringsmedel Koncentrat Altan och Bil (ger 5 L).

Produkttyp Högtryckstvättar
Vikt
10500 g
Artikelnummer 700097874
EAN 4039784948129

Pris: 1 690 kr