Automatisera e-handeln hemifrån

E-handel kan vara ett kul hobbyprojekt, sidoinkomst eller din dröm. Vad än ditt syfte med e-handeln är så kan du göra den mer självgående genom att outsourca vissa delar till proffs, eller köpa in utrustning. Lagerautomation är en aspekt som är praktiskt för mindre e-handlare, men i princip nödvändigt när du kommer upp i större försäljningsvolymer.

Med lagerautomation från e-motions får du skräddarsydda lösningar, oavsett hur stor eller liten din e-handel är i stunden. Det är enkelt att expandera med nya delar i takt med att försäljningen ökar. Du får en pålitligare orderhantering som kommer spara in massor av timmar som du kan lägga på andra roligare och mer lönsamma saker. Lagerautomation från e-motions inkluderar bland annat packmaskiner, hyllor, sorter-moduler för paketsortering och mycket mer.

Lägg över redovisning och bokföring om du kan

En annan sak som kan vara tidsödande för många är bokföring av fakturor, beställningar och allt sådant. Vissa har en fallenhet för siffror och tycker det är kul, men om du är typen som verkligen avskyr sådant arbete bör du lägga över detta på någon annan. Visst, allting kostar pengar men om du får mer tid över till sådant du faktiskt är bra på och tycker är kul är det nästan alltid värt det.